iconbeautystudio.ro îți dăruiește frumusețe. Cum anume? Simplu. Cumperi produse și primești cadou servicii de înfrumusețare la salon. Și invers. În plus economisești bani.

Bine ai venit pe tărâmul înfrumusețării, relaxării și stării de bine. Este un semn bun că ești la fel în interior dacă ne-ai găsit. Este tot cu ce trebuie să veniți. De restul ne ocupăm noi.

Aici îmbinăm servicii și produse de înfrumusețare în cel mai bun mod posibil. Ai la dispoziție 6 camere destinate relaxării, tratamentelor faciale, corporale și cosmeticii, extensii sau laminare de gene și design sprâncene, un spațiu deschis ce facilitează socializarea cu trei locuri pentru hairstyling și trei pentru manichiură, pe care le poți folosi în același timp cu toate prietenele. Veniți și plecați împreună. Aranjamentele și programările, lăsați-le în seama noastră. Suntem experți în maximizarea timpului petrecut la salon.

Echipa de profesioniști oferă servicii de calitate și stare de bine prin atitudinea pozitivă și dragostea pentru frumos ce o împărtășim. Este necesară o singură vizită la noi și găsim împreună soluțiile potrivite pentru înfrumusețare completă și disponibilitate la programări în timp ce doar vă relaxați și vă bucurați de atenția meritată.

Iar în semn de apreciere și mulțumire pentru că ne alegeți și ne recomandați de fiecare dată, am creat express beauty, fiind necesară o singură vizită la salon și beneficiind o data de toate serviciile de care aveți nevoie, ceea ce vă oferă mai mult timp pentru tine și cei dragi.

Te așteptăm pentru a lucra activ și conștient la dăruirea frumuseții mai departe.

Un nou serviciu marca Geneo. OxyGeneo.
Pollogen introduce o nouă epocă în domeniul tratamentelor faciale. Un concept revoluţionar care utilizează mecanismul natural al corpului pentru a oxi...