Vinésime, brandul franțuzesc de cosmetice de lux care celebrează strugurii, este acum disponibil și în România.

Se cunoaște că Franța stabilește standardele globale pentru lux, vin și îngrijirea pielii. Vizionarul Edouard Damidot a întrezărit o modalitate unică de a lega toate aceste moșteniri prin utilizarea viticulturii de vârf pentru a avansa rapid în industria de îngrijire de lux a pielii.

Angajând trei echipe de oameni de știință botanică, succesul lui Edouard a constat în crearea revoluționarului Antioxidant Original Complex (A2OC).

În 2018, Laptele de corp (LAIT CORPS HYDRATANT) câștigă prestigiosul premiu ”Victoire de la beauté”' iar gama anti-age ”Racine-du-Temps” înregistrează o cerere uriașă la nivel global. Succesul linei este dat în totalitate de revolutionarul A2OC ce înfuzează pielea cu antioxidanți puternici pentru o hidratare imediată lăsând pielea luminoasă și fermă. Eficiența complexului de antioxidanți A2OC este dată de procesul de extracție creat exclusiv pentru Vinésime, obținând cea mai mare concentrație de molecule antioxidante (resveratrol și polifenol) decât în alte tehnici de extracții.

Testat cu strictețe în laboratoare de renume, inclusiv în cel mai bun laborator de cosmetice din Franța, testul in-vivo timp de 28 zile a dezvăluit aceste rezultate: 95-100% dintre participanți, au înregistrat o îmbunătățire a hidratării, 77-90% au văzut o culoare mai uniformă a pielii, 100% au văzut creșterea luminozitătii tenului.

Vinésime a creat două game:
- Pinot-Noir - pentru îngrijirea tenului și a corpului
- Chardonnay - pentru îngrijirea corpului și a părului

Produsele sunt disponibile și pe site https://www.vinesime.ro.

De asemenea brandul oferă centrelor de beauty produse și protocoale pentru tratamente faciale, corporale și masaje care transferă imediat clienții într-o stare de spirit boemă prin parfumurile delicioase aduse din mijlocul podgoriilor viței de vie.

Serviciile de îngrijire a pielii și relaxare totală sunt disponibile în premieră la Icon Beauty Studio.

Distribuitorul exclusiv Vinésime în România a dorit să importe starea de bine și excelența produselor și serviciilor franțuzești. Calitatea extraordinară a produselor este certificată internațional de industria hotelurilor și a centrelor de spa de lux. Așa cum vinurile Domaine René Bouvier sunt prezentate în restaurantele cu stele Michelin, așa este prezentat Vinésime în centre spa de lux din întreaga lume. Produsele sunt fabricate în Franța, fără parabeni și fenoxietanoli și nu sunt testate pe animale.

Un nou serviciu marca Geneo. OxyGeneo.
Pollogen introduce o nouă epocă în domeniul tratamentelor faciale. Un concept revoluţionar care utilizează mecanismul natural al corpului pentru a oxi...