Extensii gene


Extensii Gene 2D

Extensii Gene 2D

Extensii Gene 2D..

200,00 Lei Fără TVA: 200,00 Lei

Extensii Gene 2D+3D

Extensii Gene 2D+3D

Extensii Gene 2D+3D..

220,00 Lei Fără TVA: 220,00 Lei

Extensii Gene 3D

Extensii Gene 3D

Extensii Gene 3D..

250,00 Lei Fără TVA: 250,00 Lei

Extensii Gene 3D+4D

Extensii Gene 3D+4D

Extensii Gene 3D+4D..

270,00 Lei Fără TVA: 270,00 Lei

Extensii Gene 4D

Extensii Gene 4D

Extensii Gene 4D..

300,00 Lei Fără TVA: 300,00 Lei

Extensii Gene Fir Cu Fir

Extensii Gene Fir Cu Fir

Extensii Gene Fir Cu Fir..

150,00 Lei Fără TVA: 150,00 Lei

Laminare Gene

Laminare Gene

Laminare Gene..

150,00 Lei Fără TVA: 150,00 Lei

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)

Aspectul este important pentru orice femeie. Iar noile proceduri de laminare gene sunt un must

  Laminare gene sau ridicarea genelor este o procedură cosmetică care implică ridicarea și îndreptarea genelor. Rezultatul este gene mai groase și crescute mai mult. Laminare gene este potrivită persoanelor cu gene îndreptate în jos sau în jos. Este o alternativă la extensii gene și genelor false, laminarea genelor funcționează oferind genelor naturale un efect ondulat de lungă durată, deschizând instantaneu ochiul, făcându-le să pară mai mari și mai luminoase.
  Cum funcționează această procedură de laminare gene? Mai întâi se curăță ușor genele de machiaj și ulei, apoi se aplică un gel pentru a acoperi genele inferioare de la obținerea ridicării. În continuare, se aplică o tijă de silicon care se va potrivi cu ochii și lungimea genelor și va ridica genele în sus. Este bine să faceți această procedură la cabinet, deoarece cosmeticiana de la Icon Beauty Studio știe exact cu se face laminare gene în funcție de forma feței.

  Laminare gene sau ridicarea genelor este un lift profesional pentru genele ondulate la modă. Este ca și cum ai lăsa genele într-o stare ridicată și ondulată. Dar, spre deosebire de formulele dure care au fost folosite cândva pentru a ne lăsa părul pe cap, tratamentul pentru laminare gene este mai blând.
  Este un tratament semipermanent care are ca scop să-ți curbeze genele în sus, făcându-le mult mai vizibile. Nu mai este nevoie de un ondulator de gene! Spre deosebire de extensii gene - care implică aderarea inserțiilor false la linia genelor pentru a crea plenitudine - o ridicare a genelor îmbunătățește frumos ceea ce aveți deja.
  Laminare gene are o întreținere glorioasă redusă, oferindu-vă în același timp rezultate uimitoare. Veți afla cât de ușor va fi acum să aveți doar aspectul natural pe care îl căutați, fără a fi nevoie să aplicați atât de mult machiaj.

La Icon Beauty Studio primești toate detaliile procesului de laminare gene

  Laminare gene dacă v-ați decis să încercați acest procedeu, cu un rezultat superb pentru ochi, trebuie să urmați aceste instrucțiuni pentru a vă asigura că experiența dvs. se desfășoară cât mai bine posibil. Aflați detalii despre profesionistul care va face laminare gene.
  Nu vă fie jenă să întrebați despre certificări. Alegeți împreună cu atenție look-ul exact ala cum vă alegeți coafura uitându-vă la fotografii. Există riscuri, dar sunt rare. Frecvente sunt reacțiile alergice la adeziv, infecții oculare cauzate de contactul cu instrumente nesterilizate. Trebuie să înțelegeți foarte bine procesul de laminare gene. Aplicarea unui set complet de gene noi poate dura de la 90 la 180 de minute.
  În funcție de aspectul dorit, se vor aplica pe fiecare ochi de la 60 la 120 de gene individuale. Pentru a pregăti zona ochilor pentru extensii, tehnicianul ar trebui să vă lipească genele inferioare pe piele și să pună tampoane hidratante deasupra.

Puteți avea gene lungi și atractive prin procesul simplu de extensii gene

  Extensii gene puteți obține dacă doriți gene mai sănătoase și mai pufoase fără a aplica machiajul, gene false sau ulei de creștere. Extensii gene sunt în tendință și toată lumea vrea să aibă datorită beneficiilor. Cel mai bun lucru pe care îl obțineți dacă aveți extensii gene este că veți economisi timp din rutina de dimineață pe care o petreceți la machiaj. Nu este nevoie să vă faceți griji despre genele false sau machiajul zilnic.
  Vă economisește dublul timpului pe care, pentru aplicarea machiajului în fiecare dimineață, iar al doilea îl îndepărtați în fiecare noapte. Veți scăpa doar de transformările agitate. Ce este fantastic este că adăugați un somn suplimentar pentru sănătatea pielii. Există o legătură profundă între somnul tău și sănătatea pielii, dovedită de cercetători. Având extensii gene cu materiale de înaltă calitate de către artiștii de gene bine pregătiți care rămân săptămâni întregi.

  Nu va trebui să cheltuiți bani pentru rimeluri scumpe, gene false sau alte machiaje pentru ochi. În plus, puteți scăpa de a cumpăra și demachiante costisitoare. Astfel, puteți economisi bani, pentru că având extensii gene veți scoate la iveală cei mai frumoși ochi doar printr-un tratament de înfrumusețare simplu și convenabil.
  Cel mai important beneficiu având extensii gene este că vă permite să vă trăiți viața la maxim. Puteți merge la înot, la sală, puteți face exercițiile zilnice sau chiar saună. Genele vor oferi lungime, grosime și culoare genelor tale naturale care acum, după extensii gene vor arăta impresionant.
  Spre deosebire de genele false temporare, extensii gene sunt aplicate profesional, câte una pe fiecare geană naturală, cu un lipici semipermanent menit să le țină pe loc câteva săptămâni. Extensiile vă vrăjesc genele cu lungimea și volumul pe care natura nu le-a considerat potrivite să vi le ofere.

laminare gene
extensii gene