Microblading


Microblading

Microblading

Microblading..

1.000,00 Lei Fără TVA: 1.000,00 Lei

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

Microblading sunt o metodă ideală pentru oricine dorește să îmbunătățească aspectul sprâncenelor

  Microblading este un tratament semi-permanent pentru sprâncene care implică utilizarea unor mici ace, cu un punct foarte fin, care va zgâria suprafața pielii, pentru a permite depunerea pigmentului de vopsea. Sprâncenele naturale sunt importante pentru aspectul exterior.
  Nu numai că sunt practice, sunt o barieră care ne protejează ochii de transpirație și particule străine, dar sunt, de asemenea, cheia în comunicare și exprimare dintre persoane. Sprâncenele lucrează pentru a încadra ochii și fața, iar îngrijirea adecvată a sprâncenelor și-a făcut drumul devenind o parte esențială a rutinelor noastre de frumusețe.
  Dar ce se întâmplă când sprâncenele tale (sau lipsa acestora) nu-ți oferă prea multe lucruri? Din fericire, există o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba de tratamente și tehnici de umplere a sprâncenelor. Un astfel de tratament este microblading. Este semi-permanent, deoarece pigmentul nu este așezat la fel de adânc în piele ca un tatuaj tipic pentru corp.

  Microblading este administrat prin crearea unei serii de mici linii în piele care au drept rezultat un aspect natural asemănător părului. Microblading sprancene este un proces din două părți: prima sesiune reprezintă fundamentul și formarea structurii sprâncenelor. Al doilea este perfecționarea micilor detalii după procesul inițial de vindecare.
  A doua sesiune trebuie să aibă loc în 6-8 săptămâni de la prima sesiune de microblading sprancene. Persoanelor care suferă de alopecie sau orice alte afecțiuni care cauzează căderea părului le este recomandat un microblading sprancene, dar și persoanele care pur și simplu nu sunt mulțumite de aspectul sprâncenelor.
  Pigmentul utilizat în sprâncenele cu microblading a fost obținut pentru a se potrivi cu culoarea originală a sprâncenelor și, dacă sprâncenele sunt încă prezente, se va amesteca perfect printre ele. Rezultatele obținute sunt naturale și impecabile, oferindu-le sprâncenelor un aspect uniform. La început, sprâncenele vor părea întunecate, dar culoarea se va estompa.

Nu folosiți machiaj în zona sprâncenelor după tratamentul microblading

  Microblading este un tatuaj cosmetic mai moale, mai subtil decât unele dintre metodele mai vechi. Tatuajele corporale folosesc cerneală, în timp ce procedurile de tatuare cosmetică, cum este cazul microblading sprancene implică pigmenți. Acești pigmenți sunt proiectați să se estompeze ușor în timp.
  Decolorarea este dorită, deoarece permite cosmeticianului să facă modificări de culoare și formă de-a lungul anilor, pe măsură ce culoarea dispare, dar se modifică o dată cu trecerea anilor și forma feței. Experții în frumusețea sprâncenelor de la IconBeautyStudio.ro recomandă o ședință de retușare între aplicări, deoarece oferă posibilitatea de a corecta orice zone care s-au estompat.
  Dar, totodată, permite clientei care alege un procedeu de microblading să facă sugestii dacă dorește ajustări de formă sau culoare. Tratamentul de microblading sprancene este considerat semipermanent și va dispărea în timp. Retușurile și corecțiile sunt recomandate la fiecare 1-2 ani, deoarece mențin forma, culoarea și detaliile sprâncenelor.

  Nu aplicați machiaj în zona sprâncenelor după procedura de microblading. Este normal ca culoarea să apară mai închisă și roșiatică în primele 5-6 zile, iar apoi să se estompeze în timpul celor două săptămâni care urmează tratamentului. Nu atingeți zona sprâncenelor tratate.
  Spălați-vă zona sprâncenelor cu apă și săpun antibacterian în primele 24 de ore la fiecare 5 ore. Acest lucru vă va împiedica să aveți cruste groase. Aplicați unguentul de îngrijire cu un pansament steril la fiecare 2-3 ore sau după cum este necesar. Amintiți-vă: zona nu poate fi complet uscată timp de cel puțin o săptămână.
  NU folosiți săpunuri, produse de curățat, creme sau machiaj, produse abrazive, prosop aspru etc. pe sprâncene. Nu faceți tratamente faciale, inclusiv nuanțarea sprâncenelor, epilare cu ceară, timp de cel puțin 4 săptămâni după terminarea procedurii. Mențineți zona sprâncenelor cât mai uscată posibil. Nu mergeți la saună, aburi sau alte tratamente termice.

După microblading sprancene, este indicat să aplicați protecție solară pe zona tratată

  Microblading sprancene este o procedură inovativă pentru doamnele care visează la sprâncene arcuite și perfecte. De obicei, atunci cât cereți cost microblading, întrebați dacă retușul este inclus în cost microblading. Retușarea trebuie făcută nu mai devreme de cinci săptămâni și nu mai târziu de 10 săptămâni după prima procedură.
  Majoritatea artiștilor rezerva retușuri la aproximativ șase săptămâni după programarea inițială. Nu trebuie să rezervați o întâlnire de retuș înainte ca sprâncenele să fie complet vindecate și pigmentul să se stabilească corect. Retușul nu va dura atât timp cât tratamentul inițial, deoarece doar anumite zone trebuie reparate.
  Timpul de retușare va dura în funcție de zona care trebuie reumplută și dacă trebuie adăugate doar mișcări sau dacă trebuie făcute și unele umbriri. De obicei durează jumătate din timpul primului tratament sau aproximativ o oră. Perioada de vindecare după retuș microblading sprancene este mult mai scurtă decât după procesul inițial.

  Chiar dacă se numește machiaj permanent, un microblading sprancene nu va dura pentru totdeauna. Este similar cu un tatuaj, dar pigmentul nu este introdus la fel de adânc și este descompus treptat de corp.
  De aceea, microblading sprancene dispare după ceva timp. Sprâncenele cărora li s-a făcut procedura de microblading durează în general aproximativ un an, dar pot dura chiar până la trei ani. Factorii care afectează longevitatea tratamentului sunt tipul de piele, rutina de îngrijire a pielii, stilul de viață și frecvența retușurilor incluse în cost microblading.
  Dacă doriți ca microbladarea dvs. să dureze cât mai mult posibil, rezervați retușuri regulate. Pigmentul va începe cu siguranță să se estompeze după ceva timp, iar viteza de estompare depinde de pielea și stilul tău de viață. Rezervați o retușare o dată pe an pentru a reîmprospăta culoarea la IconBeautyStudio.ro.

microblading
microblading sprancene
cost microblading